اشتراک گذاری
اضافه به علاقه مندی ها
  • آپارتمانی
  • ظرفیت 2 نفر
  • 0 اتاق
  • 25 متر

سوئیت شهرک صدف

سوئیت در شهرک صدف کیش که برای اقامت دو نفر مناسب است.

این واحد 25 متری است و در طبقه همکف قرار دارد و فاقد اتاق خواب مجزا است. 

 این واحد شامل امکانات کامل ازجمله وسایل سرمایشی و گرمایشی، آشپزخانه مجهز، تلویزیون و سشوار و امکانات رفاهی کامل است و تمام دغدغه‌های یک خانواده را جهت اقامتی راحت برطرف می‌کند.

همچنین دسترسی خوبی به مراکز خرید، تفریحی و جاذبه‌های گردشگری جزیره نیز دارد. به‌طور مثال فاصله این اقامتگاه تا مرکز خرید صدف 5 دقیقه با ماشین و تا پاساژ مروارید و مرکز خرید چین 3 دقیقه با ماشین است.

اگر اهل تفریحات مهیج باشید این اقامتگاه تا کارتینگ کیش 4 دقیقه فاصله دارد و می‌توانید یک روز هیجان‌انگیز در سفر داشته باشید. این اقامتگاه تا اسکله تفریحی زیبای جزیره 5 دقیقه با ماشین فاصله دارد و می‌توانید از آرامش دریای زیبای خلیج فارس و تفریحات آبی جزیره مثل پاراسل، قایق سواری دور جزیره و غواصی به صورت نیمه رایگان لذت ببرید. همچنین حدود 3 دقیقه با پارک شهر فاصله دارد و می‌توانید با قدم زدن از آرامش و سکوت جزیره و طبیعت زیبای این پارک لذت ببرید.

نمایش بیشتر
ظرفیت
ظرفیت استاندارد: ظرفیت 2 نفر
تعداد حمام: 1
متراژ زیربنا: 25 متر
تعداد اتاق خواب: 0
فضای خواب
  • فضای اشتراکی
    1 تخت دو نفره
امکانات
  • پارکینگ
  • پکیج
  • میز و صندلی
  • کمد و رخت‌آویز
  • سرویس ایرانی
  • سرویس فرنگی
  • دوش
  • تلویزیون
  • آسانسور
  • یخچال
  • اسپیلت
  • نگهبان/ سرایدار
  • آنتن‌دهی موبایل
  • فریزر
  • اجاق گاز
  • ظروف پخت و پز
  • ظروف سرو غذا
  • سشوار
  • گیرنده دیجیتال
  • آب لوله کشی
قوانین کنسلی
قوانین لغو رزرو در تعطیلات خاص :

قوانین لغو رزرو برای تعطیلات خاص: 

تعطیلات خاص: 

- 10 روز قبل از شروع اقامت: 50 درصد هزینه‌ها، پس از کسر کارمزد سایت مکانچی بازگردانده خواهد شد؛ در غیر این صورت مبلغی بازگردانده نمی‌شود.

- کمتر از 10 روز مانده به شروع اقامت: مبلغی بازگردانده نمی‌شود.

* در صورتی که مهمان تصمیم به لغو رزرو در زمان شروع اقامت بگیرد، مبلغی بازگردانده نخواهد شد.

نمایش بیشتر
راهنمای سفر به کیش
تماس با میزبان
09353874000(آقای حسنی)
تماس بگیرید
پاسخ شما